Profesionalismul inseamna durabilitate !

SC ARCHOS INVEST SRL, a fost infiintata in Brasov in anul 2009. De-a lungul intregii activitati si-a indreptat atentia spre lucrari din domeniul constructiilor si amenajarilor interioare.

Lucrarile executate au fost din cele mai diverse. De la constructii cu grad inalt de dificultate si pana la amenajarea interioara a spatiilor locative si sedii de firme.

Societatea noastra pune accentul pe raportul calitate – pret. In sprijinul acestei afirmatii vine personalul calificat si motivat in derularea intregului proces de executie. Permanent in cadrul firmai noastre au loc programe de calificare a angajatilor in vederea cresterii calitatii lucrarilor. Acest lucru a dus la o mai buna executie si la un timp redus.

Lucrarile executate in sfera constructiilor sunt: lucrari de finisare, instalatii electrice,  sanitare, zidarii, tencuieli, sape autonivelante, gips-carton, plafoane casetate, plafoane ornamentale, montaj de faianta si gresie, parchet, zugraveli, vopsitorii,  montaj de tamplarie.

Pe langa toate acestea ne-am indreptat atentia spre TERMO-IZOLATIE, HENKEL-CERETHAERM, unde am obtinut diplome de excelenta in executie.

Considerand ca lucrarile mentionate reprezinta o carte de vizita demna sa trezeasca interesul dumneavoastra, SC ARCHOS INVEST SRL va asigura de profesionalism executiei si manifesta intreaga disponibilitate pentru indeplinirea dorintelor dumneavoastra.