Conceptul tamplariei din pvc pe care il oferim reprezinta solutia ideala pentru obtinerea unui ambient agreabil si linistit, interiorului casei sau apartamentului dumneavoastra.

Gama ferestrelor din pvc pe care o furnizam se bazeaza pe o experienta bogata in tehnicile de fabricatie.

Profile

Ferestrele si usile comercializate de catre noi, sunt realizate cu profile Salamander si Rehau, de origine germana, si garanteaza o izolare termica si fonica superioara. Profilele Pvc se prezinta intro gama diversa constructiva, cu 3 camere, cu 5 camere si cu 6 camere.

Feronerie: feroneria folosita la echiparea ferestrelor si usilor, este Roto sau G.U. ambele sunt produse germane, ceea ce garanteaza siguranta si fiabilitatea produselor.

Geamurile termopan: se pot echipa cu pachet de geam termoizolant cu diferite grosimi, incepand de la varianta standard: geam termopan de 24mm, pana la geamuri cu trei foi de sticla (TRIPAN) de 40 mm sau 52 mm (in functie de tipul profilului).

Geamul termopan este un asamblu de doua sau trei foi de sticla separate printr-un spatiu umplut cu aer sau gaz (Gaz inert numit ARGON), acesta dispare dupa 4 ani de zile.

Configuratia geamului termopan recomandata de noi, trebui sa includa cel putin o sticla tratata. Configuratia standard a geamului termopan folosit de catre noi este: Low-e 4 mm + Float 4 mm si argon.

Sticla Low-e (low emissivity = emisivitate redusa) reprezinta un tratament cu o pelicula de cloruri metalice, aplicat pe fata interioara a sticlei, astfel incat se reduca pierderea de caldura, ceea ce face ca fata din interiorul incaperii a sticlei, sa fie mai calda decat in cazul unei sticle simple (FLOAT), reducandu-se astfel riscul aparitiei condensului .

Daca vreti sa beneficiati de o termoizolatie de calitate superioara, puteti opta pentru geamuri de tip 4 anotimpuri ( cunoscute si sub de numirea de Four seasons, All seasons). Acest tip de geam impiedica patrunderea radiatiilor de unda mare (caldura) astfel ca locuinta dumneavoastra va fi protejata de caldura emisa de razele soarelui, pe timp de vara, impiedicand formarea ‘‘efectului de sera ’’. In cazul tripanelor, configuratia standard, indiferent de grosimea pachetului de geam termoizolant folosit, de 40  sau 52 mm, cuprinde: 4 anotimpuri 4 mm + Float 6 mm + Low-e 4 mm + argon. Sticla din interiorul pachetului de tripan, este de 6 mm, pentru a preintampina aparitia socului termic pe perioada verii, care poate duce la spargerea foii din mijlocul pachetului.

La cerere se pot executa si alte variante constructive de geamuri termoizolatoare.

Geamul reflexiv este colorat in argintiu si are efect de oglinda la exterior pe timp de zi. In schimb, cel mat sau ornamental sporesc gradul de intimitate si pe timp de noapte.

 Avantaje:

 • Intretinerea ferestrelor si usilor din PVC este minima – nu ruginesc si nu trebuie vopsite. Totusi pentru mentinerea aspectului placut este bine ca macar o data la cateva saptamani acestea sa fie spalate.
 • Cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil, acestea avand o excelenta izolotie termica datorita proprietatii izolatoare a pvc-ului si geamului termoizolator.
 • De asemenea ferestrele cu geam termopan ofera o izolatie fonica excelenta, fiind foarte utile pentru locuintele pozitionate in zonele urbane aglomerate, indicate fiind geamurile Tripan ( 3 foi de sticla).
 • Asigura o protectie ridicata contra intrarilor prin efractie prin folosirea sitemului de siguranta WK 2.
 • Diversitate de culori a profilelor: alb, imitatii lemn (culorile standard fiind stejar auriu, mahon, nuc si wenghe) gri antracit. La comanda, se poate infolia orice culoare din paletarul de culori (exista peste 30 de culori disponibile). Datorita acestei diversitati de culori, ferestrele din PVC se adapteaza oricarui tip de casa si accentueaza aspectul fatadei.
 • Variante constructive multiple, astfel ca se pot executa ferestre cu geometrii diverse – rectangulare, rotunde, arcade, trapeze, triunghiuri etc.

Putem executa o multitudine de produse din PVC cum ar fi :

 • ferestre din PVC batante, oscilobatante, glisante pe şină;
 • uşi de interior şi de exterior batante, glisante pe şină, tip armonică;
 • închideri de balcoane;
 • faţade de spaţii comerciale;
 • compartimentări interioare pentru birouri, magazine etc;

Tipurile de deschideri sunt:

 • rotativa
 • basculanta
 • roto-basculanta
 • Oscilant-culisant

In cazul ferestrelor situate la inaltime se poate monta mechanism de comanda la distanta astfel ca actionarea lor se va face foarte usor, ori de cate ori este nevoie.